buitensport

We are the motion

Wesley4motion is een jonge onderneming, opgericht vanuit de passie om jong en oud in beweging te brengen op een plezierige manier. Sinds januari 2016 zijn wij begonnen met drie lesuren freerunning en in het zomerseizoen zijn wij werkzaam in de buitensport. Hiernaast zijn wij beschikbaar voor freerunning-clinics en -partijtjes. Vanaf 2016 zijn wij flink gegroeid met inmiddels wekelijks meer dan vijftien lesuren freerunning en wel twee of meer clinics. Ook staan wij nu vaak op sportevenementen in Haarlem en zijn wij NERF-activiteiten gaan aanbieden in samenwerking met Blast-Zone. Wij zullen het hier niet bij laten. Als onderneming blijven wij doorgaan manieren en middelen te zoeken om als bedrijf groter te kunnen worden en zo steeds meer mensen met plezier in beweging te brengen. Veiligheid, uitdaging, plezier en kwaliteit is waar wij voor staan en waar wij naar streven bij alles wat wij aanbieden. Wesley4motion zijn niet alleen wij, maar ook jullie! Zonder onze sporters geen Wesley4motion.

wesley4motino

wesley_jump

Wesley

Reacties & Reviews

  • Merel JacobsToeschouwer, Haarlem
    Met wesley4motion is een activiteit nooit saai. Wat een energie wordt er door dit bedrijf uitgestraald. Van alles wordt iets mega leuks gemaakt en is het toch nog leerzaam. Wat mij betreft écht een aanrader voor jong en oud!
  • Wim en LukeVader en sporter, Haarlem
    “Wesley en zijn enthousiaste team geven elke week weer afwisselende en super leuke freerun lessen waar ik met heel veel plezier heen ga, een hoop leer en lekker moe vandaan kom. Luke
  • Roy de Boerleerling, Haarlem
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi hendrerit elit turpis, a porttitor tellus sollicitudin at. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos.