Nerf

ARE YOU READY FOR NERF?

NERF is de nieuwste en intensiefste schietsport voor jong en oud. Coördinatie, uithoudingsvermogen en tactiek spelen een grote rol bij deze nieuwe activiteit. Huur bij ons LaserBlasters voor je eigen activiteit of duik met ons de gymzaal in. Maak je activiteit compleet met Wesley4motion in het donker.

Laser Nerf Partijtje

LaserOps Nerf

Ben jij op zoek naar een spannende en sportieve groepsactiviteit voor je verjaardagsfeestje? Bij ons is het mogelijk! Momenteel verhuren wij LaserOps Blasters vanaf 4 stuks inclusief teamhestjes en nieuwe batterijen. Zo speel je zelf simpel en eenvoudig op eigenlocatie. Onze LaserOps Blasters zijn ideaal te gebruiken in een park, bos of grote achtertuin. Ook kunnen de Blasters op dag en nacht ingesteld worden. Zo kun je op elk gewenst moment van de dag spelen.

Het afhalen van de materialen gebeurd ’s ochtends tussen 8.00-8.30.
Het retourneren van de materialen gebeurd ’s avonds tussen 20.00-20.30. *(indien de materialen de volgende dag niet verhuurd zijn kunt u deze in overleg ook de volgende ochtend terug brengen tussen 8.00-8.30.)*
Voor meer informatie en de prijslijst schiet u snel en eenvoudig een mailtje naar info@wesley4motion.nl of wesley4motion@outlook.com

Nerf Blasters

De Laser-Ops Blasters die wij verhuren zijn geschikt voor twee game play’s.
De Praase modes is Free-for-All, dit betekend dat iedereen elkaar kan raken.
De Rood/Blauw Modes is Team vs Team, dit betekend dat blauw alleen rood kan raken en anders om.

Veiligheid

Onze Nerf-LaserOps werken zonder pijltjes maar met een laser. Hier hoef je dan ook geen brilletje bij op en heb je in principe geen afgezet speelveld nodig.

Tips en informatie

– Wij verhuren Laser-Ops Blasters incl. teamhesjes en nieuwe batterijen
– Materiaal huur per dag (12uur)
– Mogelijke verzend methodes zijn afhalen/terugbrengen of wij leveren/halen op jullie locatie.
– Bij het verkrijgen van de materialen vragen wij u een borg te betalen die de helft van de totale huur bedraagt. 
– Advies leeftijd vanaf 7 jaar.
– Draag bij voorkeur makkelijke kleding en stevige schoenen.

Aanmelden

Aanmelden voor NERF battles kan via de contactpagina of door een mail te sturen naar wesley4motion@outlook.com. Neem gerust contact op bij eventuele vragen. 

nerf_party

nerf_battle

nerf_haarlem