buitensport

Buitensport

In het zomerseizoen is willen we natuurlijk niks liever dan buiten sportief bezig zijn. Het liefst in een mooie omgeving en omringd door natuur. Wij hebben zo een plek gevonden en het is op fiets afstand vanaf Haarlem-noord.

Buiten activiteiten

steppen

Op de step

Met mooi weer bieden wij de mogelijkheid om privé of met een kleine groep tot maximaal 9 deelnemers een activiteit bij ons te boeken. Wij gaan dan met de step op pad door deze prachtige omgeving waarbij we onderweg verschillende spelen en opdrachten uitvoeren.

Ben je een echte durfal en houd je van klimmen? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres om privé of met een kleine groep tot maximaal 6 deelnemers een klimcursus of voor een wekelijkse les aan te melden. Neem contact met ons op via wesley4motion@outlook.com

Klimmen naar de top

Klimmen is een van de leukste sporten die er bestaan. Vertrouw op de persoon die jou zekerd en vindt je weg naar de top. Klimmen gaat niet om kracht maar eigenlijk veel meer om techniek. Overwin je hoogtevrees, geniet van de buitenlucht en kom samen met mensen die de zelfde interesses hebben.

– Eenmalig met een vriend, vriendin of familielid (max.7 deenemers waarvan één 18jaar of ouder is)

– Voor je verjaardag (max.6 deelnemers)

– Wekelijkse techniek-les (groep van max.6 deelnemers)

Lijkt het je super leuk om een van deze activiteiten bij ons af te nemen? Of ben je benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op via wesley4motion@outlook.com